Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Kronos
Participant

- Raport !- Bezpośrednie trafienie, integralność kadłuba Sześcianu 85% - zameldował Klog- Dobrze, Duy`e otwórz kanał do floty- Kanał otwarty kapitanie - odparła klingonka.........Komandor D`meg do floty. Sześcian biorę na siebie, spróbuje uszkodzić jego główne systemy. Trzeba wykorzystać to że jest chwilowo bezbronny. Jeżeli zdołacie to zdejmijcie mi z głowy tą Sferę. Moduł ECM ma jeszcze energii na jeden atak więc dobrze to wykorzystajcie. D`meg out...............- Wiadomość wysłana - zameldowała Duy`e- Mazdek zwrot na lewą burtę pełna impulsowa. Klog wieżyczki ognia przygotuj do odpalenia torpedy rufowe i niech myśliwce dalej atakują sześcian. Musimy osłabić jego osłony, możliwe że będziemy musieli zniszczyć Meduze. - rozkazał D`meg- Odpalam wieżyczki.........Sześcian w zasięgu torped za 3.....2........1.......teraz - zameldował Klog- Ognia ! - padła komenda kapitanaSrebrne gwiazdki pomknęły w kierunku Sześciana.- Kapitanie dostajemy wiadomość z USS Meduza to Komandor Torlek - zameldowała Duy`e- Szybko na ekran !.......Torlek do Vornaka, udało się nam utworzyć kilka skutecznych punktów oporu. Chwilowo zahamowaliśmy pochód Borga. Maszynownia jest w pełni kontrolowana przez kolektyw, Część naszych sił wysłałem na mostek, Borg stawia zaciekły opór ale wydaje mi się iż odzyskamy pełną kontrolę nad mostkiem. Spróbujcie zniszczyć transportery na Sześcianie. Borg ciągle przesyła nowe jednostki.............Torlek out.............- Więc może jeszcze jest szansa na zwycięstwo - powiedziała po chwili Duy`e- Szansa jest zawsze Duy`e, tylko trzeba ją umiejętnie wykorzystać. Klog przygotuj uzbrojenie do następnego ataku, cel transportery - rozkazał D`meg

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram