Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Anonymous
Guest

- Kapitanie, transmisja z "Livingstone'a".- Na ekran."USS Livingston do wszystkich okrętów. Sytuacja jest fatalna. Nie mamy osłon i sensorów. Potrzebujemy pomocy. Sami sobie nie poradzimy. Seldon wyłącza się." - Szlag! Odległość od Sfery? - 50 000 km.- Dalej nie lecimy. Jeśli Sfera dorwie się do Excelsiora, będzie po nich. Cała moc w osłony! Mamy dość zwinny okręt, wykorzystajmy to. Niech trochę w nas postrzelają. A potem znikamy stąd. Jak ja nienawidzę robić za przynętę...Kanał wywoławczy!- Otwarty."Wolf do USS Corsair. Podenerwujemy troszkę Sferę, a pan niech pomoże Livingstone'owi. Mam tylko nadzieję, że obaj dożyjemy spotkania na browarku...Valda wzywa klingońską flotę. Zamierzamy ściągnąć na siebie uwagę Borg. Wykorzystajcie to. I dobrze byłoby, gdyby któryś z Was mial nas w zasięgu transporterów, tak na wszelki wypadek. Nie wiem, czy wyjdziemy z tego cało...Wolf out."- No, kadeci...Pokażmy Borg, jak walczą Klingoni! Musimy wytrzymać do chwili, kiedy Livingstone wyjdzie z zasięgu Sfery. Jak dobrze pójdzie, podnosimy maskowanie i tyle...Sternik! Masz okazję się wykazać.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram