Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Taktyczny: Kapitanie sfera obrała kurs pościgowy za nami na 100% celem jest IKC ValdaPierwszy: Kapitanie Valda nas wywołuje.Ja: Na ekran________________________________________________________Kapitanie Tazman, niech pan lepiej odsunie od nas Corsaira, jakaś zabłąkana wiązka może przysporzyć panu kłopotów...Lepiej niech Borg skupi się na nas. Mam tylko nadzieję, ze reszta floty tego nie zamierza przespać! Wolf out." ________________________________________________________Ja: Ha ci Klingoni i ich temperament, zaczynam ich coraz bardziej lubić z każdą minutą.Taktyczny: Sfera jest coraz w lepszym stanie kapitanie jak tak dalej pójdzie nie będziemy w stanie jej zniszczyć.Ja: No to zwrot za Valdą. Systemy automatycznego włączyć i ustawić na cel piorytetowy asteroidy trzymane przez wiązki sfery. Tylko te mniejsze bo durzych i tak nie zniszczymy, ale już to powinno w znacznym stopniu odsłonić sferę. O i przygotuj dwie dziobowe kwantówki.Taktyczny: Javohl herr kapitain ( z uśmiechem od ucha do ucha )Ja: Co ?Taktyczny: Nic, nicJa: Inżynier obecny stauts:Inżynier: Po prostu super, osłony zregenerowane 100% postępy remoncie zadziwiające, mamy 50% integralności kadłuba. Trzech zniszczonych banków fazerów niestety nie zdołam przywrócić.Ja: O i panie Hans ( Taktyczny ) system fazerów skierować tak aby oczyszczały drogę ostrzału dla Valdy.Taktyczny: Wykonuje.Ja: HA naprawdę coraz bardziej lubię KlingonówUSS Corsair do IKC Valda jak to się skończy, i przeżyjemy oczywiście to zapraszam pana i całą załogę na Browarka na najbliższej stacji.Postaramy sie oczyścić drogę dla waszych torped.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram