Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Tazman
Participant

Tu USS Corsair do Admirała RemiQ rozkaz przyjęto postaramy się wykonać.Do klingońskich okrętów demaskujących się na prawym skrzydle Rozkazy z Dowudztwa Floty : planowana zasadzka w głównym pasie asteroid, punkt zborny w pobliżu asteroidy IDY. Włączcie ponownie maskowanie i udajcie się we wskazane koordynaty, o i dziękuję za pomocale będę musiał sobie dać radę. prosiłbym tylko o eskortę jednego okrętu który wyciągnie Warp 9,4 w maskowaniu tak na wszelki wypadek.Do USS Livingston Rozkazy słyszeliście punkt zborny znacie dziękuję za chęci, do zobaczenia w pasie asteroid. Co do anomalji Nebula klasy MATURA - struktura podobna do klasy MUTARA Działa na psychikę ludzką parenastokrotnie zwiększa stres i ogólnie osłabia zdolność skutecznego podejmowania decyzji. Pojawia się średnio raz w roku. Na działanie człowiek uodparnia się średnio po pierwszym zetknięciu. Efekt na systemy statku niewielki - problemy z systemami łączności. ||-Taktyczny: Kapitanie Sfera wychodzi z Warp 50.000 km przed dziobem !!!otfiera ogień, ładuje wiązki holownicze.-Ja: Dziobowe wyrzutnie torped ognia cel emitery promieni trakcyjnych. -Taktyczny: Sześć torped kwantowych poszło !-Ja: Sternik wprowadzić kurs maximum Warp, Taktyczny szykuj rufowe rybki, Ochrona pełna gotowość !-Inżynier kapitanie mamy 108 % mocy-Ja:Sternik, Engage !||

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram