Forum Fantastyka Gry Reddragon Re: Reddragon

Fixer
Participant

1.Spox nie wszystko musze pamiętać  😉 

2.Ja akurat ciebie ani nikogo innego nie olewałem o ile dobrze pamietasz ...

3.Niby o jakich rzeczach nie mam pojęcia ?? Uznaje  to za obrazę  😡 

4.Jak byś dobrze przeczytał to napisałem, że nie wątpie w twoje kompetencje i starania ale nie zawsze to wychodziło tak jak byśmy chcieli ...

Coz po prostu nie wiedziales co sie dalo w koalce i to wsztstko 😉 Wiec skoro nie wiesz to nie pisz tego co Ci sie wydaje.

Sporo tego bylo

Q nie obraz sie ale wy bardzo slabo sobie radziliscie:P Wasza ziemia to byla ziemia koalicjantow ktora ani razu wojny nie widziala. Wjazd jaki dostaliscie byl na dodatek w pelni uzasadniony 🙁 niestety(widzialem wasza korespondencje z CzE - byla na imperatorskim - max ROTFL). 30 cos dni bez wojny toz to zbrodnia . Po prostu jak sie nie umaiwlaiscie na wojne to przynajmniej pakty trzeba bylo trzymac i wojsko al nie liczyc na szczescie - w takiej sytuacji to i pol serwera by wam nie pomoglo po prostu byliscie zwyklymi simmerami. A co do Bibloteki to juz calkiem inna historia. Zycze powodzenia w nastepnej erze. Zastawowcie sie jednak czy chcecia znowu zaczynac od poczatku czy nie lepiej przylaczyc sie do jakiejs doswiadczonej koalicji z doswiadczona zaloga.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram