Forum › Fantastyka › Gry › Reddragon › Re: Reddragon
1.A ja takie to były błędy imperatorskie jesli mozna spytać?? Wróciłes po miesiącu i w 1 dniu abdykowales taka miales wiedze o tym co sie dzialo przez miesiac??
2.Aha i o którego impa ci chodzi?
3.Słuchaj nie będe na forum publicznym przypominał co do mnie pisałeś na privie i proszę cie nie zmuszaj mnie do tego. Na temat twojej abdykacji oczywiście.
4.Przyklady kochany przyklady, bo ja pamietam jak dzis jak dostales w 1 dzien wojny i dostales zakaz wyjscia bojowego ktory zignorowales ile razy sie przebiles????
5.A co do GD czyli do mnie wlozylem sporo czasu i serca w poprzednim KA i nigdy nie mialem czyjegos hasla poza tym jak mnie prosili, dlatego sugerowanie jakobym chcial kontrolowac wszystkie guby6 jest bezzasadne wlasnie dlatego ze tak malo was kontrowalismy skonczylo sie jak skonczylo.
6.Mimo wielu razacych niesubordynacji nikomu nie dalem zadnej kary ani nikt nie zostal wywalony.
7.No coz chyba mam wieksze szanse od ciebie, ale bedziemy patrzec mnie bardziej zalezy na TOP 100 jak na razie jak i calemu Kwadrantowi.
1.Wymienie dwa bo nie chce mi się rozpisywać:
a)Poszukiwanie za dużych celów dla koalki
b)Po wojnie z koalicją New imp zatwierdził 11 !!! dni protka przez co oberwało się nam od tej smoczej koalki, a óźniej był już tylko pogrom 😉
2.Oj już nie pamiętam. Dużo ich było, ale był to któryś z późniejszych (ten który się kłócił z Lirianną)
3.Pozostaje przy swoich powodach abdykacji, zresztą to moja sprawa 😡
4.A nie pomyślałeś "kochany" 😛 ,że nie każdy może wchodzić codziennie ? Już nie pamiętam powodu dlaczego nie mogłem wejść ale wierz mi, że napewno gdybym miał czas to bym się zalogował (zresztą gdybym miał dużo czasu to bym codziennie siedział na trek.pl co przynajmniej ostatnio mi się udaje)
5.Wierze i potwierdzam że tak było jednakże starania nie zawsze wychodzą na dobre.Ale jednak nie byłeś wcale złym GD bo tego nie powiedziałem (troche mnie poniosło przez twoją poprzednią wypowiedź 🙂 )
6.I chwała ci za to 😀 (może i dlatego że wszyscy byli Trekerami 🙂 )
7.Nie wątpie że KA ma bużo większe szanse na top 100 albo nawet 50 🙂 niż moja koalka jednakże jak już napisałeś wam dużo bardziej na tym zależy
Ps:Nie gniewaj się na mnie bo pozostane przy swoich racjach a Ty pozostaniesz przy swoich chociaż chęść jest wspólnych
Pps:Uznałbym to za EOT (tylko jeszcze pifko zostało 🙂 )