Forum Fantastyka Gry Reddragon Re: Reddragon

drupi
Participant

3.Poprzednia era była moją pierwszą w RD a abdykowałem ponieważ się strasznie wkurzyłem gdy przez błędy imperatorskie straciłem 50% gleby (i nie tylko ja) 😛

A ja takie to były błędy imperatorskie jesli mozna spytać?? Wróciłes po miesiącu i w 1 dniu abdykowales taka miales wiedze o tym co sie dzialo przez miesiac?? Aha i o którego impa ci chodzi?

4.Następnym powodem abdykowania było to że nie chciało mi się grać dwoma księstwami (jak zauważyłeś pewnie to Qhatra nie abdykowałem), a dokładniej nie miałem czasu

Słuchaj nie będe na forum publicznym przypominał co do mnie pisałeś na privie i proszę cie nie zmuszaj mnie do tego. Na temat twojej abdykacji oczywiście.

6.Powodem rozpadu kwadrantu były liczne błędy dowództwa i wtrącanie się niepotrzebne w sprawy księstwa. Jako imp rozumiem że należy kontrolować koalkę (np czy wybudowali wszyscy spece, jak ukierunkowują księstwo, po co trzymają wojsko w czasie protka itp) ale Imp i GD KA w poprzedniej erze najchętniej by przejeli wszystkie guby i sami kierowali jak im się podoba

Przyklady kochany przyklady, bo ja pamietam jak dzis jak dostales w 1 dzien wojny i dostales zakaz wyjscia bojowego ktory zignorowales ile razy sie przebiles???? A co do GD czyli do mnie wlozylem sporo czasu i serca w poprzednim KA i nigdy nie mialem czyjegos hasla poza tym jak mnie prosili, dlatego sugerowanie jakobym chcial kontrolowac wszystkie guby6 jest bezzasadne wlasnie dlatego ze tak malo was kontrowalismy skonczylo sie jak skonczylo. Mimo wielu razacych niesubordynacji nikomu nie dalem zadnej kary ani nikt nie zostal wywalony.

9.Ja akurat nie myśle tak jak Ty i moim zdaniem grać się powinno dla odpoczynku i przyjemności (to jest świat wirtualny więc co się tu długo rozwodzić), a jeżeli chcesz być w top 10 to szczerze mówiąc nie widze Ciebie w nim nawet za 10 er.

No coz chyba mam wieksze szanse od ciebie, ale bedziemy patrzec mnie bardziej zalezy na TOP 100 jak na razie jak i calemu Kwadrantowi.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram