Sporo napisal:P
[ciach]
Coz jaki kiedys powiedzial Fluor o tej grze. RD jest bardzo przyjemny jesli sie wygrywa... Nic dodac nic ujac to wlasnie sedno RD. Aby dobrze grac trzeba dlugo pograc podpatrywac doswiadczonych graczy itp. To wymaga czasu i checi uczenia sie. Z calym szacunkiem ale wydaje mi sie ze wiekszosc z was ledwie liznela RD i nie ma pojecia o dyplomacji negocjacji i walce w RD. Dlatego twoje slowa
Ps:Może nasza koalka jest poza top 900 ale My gramy dla przyjemności
PPS:Przy okazji zdobyłem spore doświadczenie w grze jako imperator
Budza jedynie moje rozbawienie. Po pierwsze przegrywanie i ciagle dostawanie w tylek to watpliwa przyjemnosc. (Nie nalezy zapominac o tym ze szkolenie geankow w warunkach notorycznie ponoszonej przegranej jest bardzo utrudnione)
po drugie doswiadzenie impowskie mozna zdobyc jedynie po dlugim stazu i wielu kontaktach na stopie sojuszniczej czy to wojennej z innymi doswiadczonymi impami ktorzy nie bawia sie w piaskownicy jaka jest top 1000 😛
P.S. Graczy nalezy uczyc grania w RD a nie wywalac ich bo nie mogli zrobic czegos co sobie ich imp wymyslil. Widocznie jest slabym pedagogiem albo zada czegos czego sam nie potrafi dobrze zrobic 😉