Forum Fantastyka Gry Reddragon Re: Reddragon

drupi
Participant

Nie obrażaj mojej koalki bo nie zamierzam nią wegetować (czekam tylko aż moich 5 niedoświadczonych graczy wreszcie załapie gre 🙂 . Mój GD w poprzedniej erze obsadzał stanowiska GD w 2 koalkach w top 100 i dobrze mu szło. Podczas ostatniej wojny dostaliśmy ostro w d..e 🙂 ale szybko się podnieśliśmy i niedługo zamierzamy troche pokosić (dostaliśmy bo 3/4 koalki nie grało bo speców nie miało). Jeżeli nie wybudują reszty to kick z koalki :/ .

Ps:Może nasza koalka jest poza top 900 ale My gramy dla przyjemności

PPS:Przy okazji zdobyłem spore doświadczenie w grze jako imperator  😛

Kazdy gra dla przyjemnościi to na dzien dobry 😀

Skoro jestescie tacy dobrzy to zapraszam na sparing 🙂 Okaze sie kto jest lepszy iprzosze cie nie mow jaki to jestes doswiadczony bo ja pamietam poprzednia ere kiedy to prowadzilem twoje ksiestewko i po twoim powrocie pierwsze co zrobiles to spanikowales i absykowales 😀 Nie mam zamiaru cie obrazac, liczylem ze stworzymy koalke trekowa ale niestety pouciekaliscie z kwadrantu. Staliscie sie impami nie majac pojecia o grze, i nigdy nie dojdziecie na wysokie miejsca w koncu gra sie zeby wygrywac!!!

P.s. Pamietasz ze jestes mi winny piwko tak wiec wpadnij do Kolobrzegu 21 sierpnia i postaw

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram