Chyba juz wszystkie koali daly sobie pakty, czy to oficjalne czy ciche, prawda Fluor 🙂 no chyba ze ktos jeszcz sie ukrywa 🙂
Miło że pytasz 🙂 Póki co mam GW, więc mogę przemawiać jako oficjalny reprezentant władz Antyterrorystycznej (i co może się wydać dziwne, nie obawiam się, że jakiś zły terrorysta tu wejdzie i wszystko przeczyta 😛 ): z Kwadrantem miał być cichy, ale niedawno wasz IMP odpowiedział i jest oficjalny, z Continuum to bardzo sprawnie i przyjemnie poszło 😉 , ale skądinąd wiem, że to jeszcze nie wszystkie trekowe koalki. Szczerze mówiąc, troszkę znudziło mi się ciągłe ich wyszukiwanie i wyciąganie ręki jako pierwszy (zupełnie tak, jakbym to kiedyś wcześniej robił 😛 ), więc powiem tak:
gwarantuję osobiście, że wszelkie chętne trekkerskie koalicje dostaną od nas sojusz, o ile same tego zechcą.
btw. Ciągle szukamy dżinów - to możesz być Ty. (Niestety w tej grze wojny mają swój nieodparty urok tylko w momencie kiedy się je wygrywa, a bez odpowiedniej ilości dżinów to sobie możemy co najwyżej w bierki popykać 😀 )
..::[...]::..
Może uchylę rąbka tajemnicy i zdradzę, że planiści Antyterrorystycznej podejmują przymiarki do sklecenia wielostronnego sojuszu, tj. grupy koalicji, które będą sobie wzajemnie oferowały pomoc. Na razie w fazie wczesnych rozważań, ale jakby co do czego doszło to was poinformuję.