Forum Fantastyka Gry Reddragon Re: Reddragon

Reyden
Participant
Quote:
Ja mam pomysl by zalozyc 2 koalicje i niech kazdy z nas ma po 2 ponstwa 1 na koalicje.Jedna koalicja bedzie nam sluzyc jako pastwisko, bedziemy z niej zabierac akry i kupowac za bezcen, a druga do normalnej gry i lupienia tamtej koalki, mysle ze na tydzien da nam po 6 000 akrow na lebka. To co ze to niby nie fair przeciez z tego kompa co my moze korzystac rzesza innych ludzi.

W przyszlej erze jestem magiem i pasowaloby zeby polowa z nas byla dzinami a plowa goblinami lub krasnalami, czy czyms podbnym. Bo najgorsze rasy i najmniej uzyteczne to Elfy i Ludzie.

Patrz regulamin RD :

Quote:
Regulamin RD:

2. Zakładanie kont mających na celu ułatwienie sobie życia w grze poprzez cheatowanie (farmerstwo, ćwiczenie generałów, etc.), bądĽ też wykorzystywanie księstw innych graczy w akcjach mających taki cel. Do akcji takich zaliczane jest :

- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji magicznych: głupota, słabość lub pomór upadłych legionów, itp.

- wysyłanie na cel tylko i wyłącznie akcji złodziejskich: np. upijanie żołnierzy

- wysyłanie akcji wojskowych na księstwa swojego sojusznika, lub jakiejkolwiek innej koalicji mających na celu zmniejszenie jej strat w czasie gdy ma ona wojnę z inną koalicją. W razie wykrycia takich akcji odpowiedzialność spada na koalicje atakującą.

Jednakże każdy wykryty przypadek będzie rozpatrywany indywidualnie.

Quote:
1. Posiadanie przez użytkownika księstw poza jedną koalicją (np. tzw. single lub multiguby w innych koalicjach) W ramach jednej koalicji liczba księstw, które może mieć jeden gracz jest dowolna. Dozwolone jest granie graczy z jednego komputera np. (dom, cafe, pracownie szkolne i akademickie, itp.), po uprzednim poinformowaniu o takiej sytuacji przesyłając informacje na adres gracze@reddragon.pl List powinien zawierać numer IP nazwy księstw oraz nazwę koalicji w których będą grały.

Administratorzy maja prawo zażądać dodatkowych wyjaśnień.

Więc nic z tego

nawet posiadanie ksiestwa w innej koalce jest zabronione

Ale czy bedzie egzekwowane

swego czasu grałem w II Koalkach , druga nie brała udziału w żadnej wojnie, moze dlatego nie została skasowana

Chyba że trekerzy-modemowcy i ci ze zmiennym IP załozą takie koalki

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram