Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki Re: Pogaduszki

Vidmo
Participant

Co za złe wychowanie 😛 bimberek się pędzi od paru dni (czy lat 🙂 ) i mnie nawet nie zaproszono 😥 ale na szczęści sam się wprosze (tylko żeby cusik był jeszcze w butelczynach 😀 ), a co do bimberku mam specjalnie sprowadzane Cardasiańskie kiszone ogórki 😀 i mocne winko z andoriańskich winogron. Chowalem oczywiście na odpowiednią okazję 😀 (w gondolach warp 🙂 ) aby podzielić się z innymi załogantami :D.

Ps:Jak już zgromadzimy wszystke trunki i zagryzki to może pójdziem do holodeku 2 pograć sobie w pokerka 😀 lub EF 😉 😀

Hm, tak sie ladnie mrocznie zrobilo i nagle rozmowa zeszla na bimbrownie... Ale moze temu zaradzimy. 😉 Mam dla Was cos ciekawego:

TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY, TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. 

NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA, KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE... KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE... JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY?

Oprócz tego co napiał Seldon i z czym się zgadzam bo o podobnym teście kiedyś słyszałem 😈 jest jeszcze inna możliwość. Skoro chłopak był na pogrzebie to możliwe jest, że jest jakoś z tą rodziną związany np:mąż siostry , a wtedy wszystko się wyjaśnia 😈 .

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram